AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 6
Registered: 11.04.2011
20.05.11 22:00:30
To: Vlad


mpg imported from canon video camera using avs4you video editor. I have XP SP3 Core duo 3.4 4GB
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
24.05.11 00:15:13
To: Silvex

Hello,

We need your project .vep file to check it, please attach the file in zip archive. Also, please attach screenshot of mpeg file properties (right click on the file in Media Library>Properties), specify to which format you save your video file and which output settings you select.

Looking forward to hearing from you.

Best regards.
Posts: 6
Registered: 11.04.2011
24.05.11 23:13:06
To: Vlad


Here is the thing. I already produced a video off the mpeg, but using a previus version of the video editor. Once I installed the latest one. It now can produce movies.
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
25.05.11 01:35:15
To: Silvex

So, the update solved the problem?
Posts: 6
Registered: 11.04.2011
16.06.11 22:16:17
To: Vlad


I meant it CAN"T produce movies.
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
17.06.11 02:38:48
To: Silvex

In this case, I'm kindly asking you to provide files and information I asked in the post #15215.
Posts: 6
Registered: 11.04.2011
19.07.11 19:52:55
To: Vlad


Files sent.
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
22.07.11 05:46:35
To: Silvex

Hello,

Thank your for the files submitted. I've forwarded them to our developers. Now they will analyze the problem. As soon as their answer is ready. I will notify you.

Regards.
Posts: 1
Registered: 30.09.2011
30.09.11 13:18:56
To: Vlad
Hello I have dowloaded all the latest updates and get the same error. I am using windows 7 with latest updates etc.
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
04.10.11 12:55:07
To: twocans

Hello,

Could you please give some more details?

What is the format of the files you work with and when exactly do you get the error?

Also, please specify your PC configuration - Operating System, CPU, Ram.

Best regards.
Posts: 7
Registered: 03.02.2011
28.04.11 08:28:17
recently I haven't been able to use avs video converter because of internal error 65536. Does anybody know what I can do to correct this? I included screen capture
Attached files:
Posts: 1
Registered: 08.04.2011
30.04.11 23:03:42
I am having the same issue. It process all the way through till about 60% then i get the Internal error 65536 message.
Although I have just had success by setting the processing to single thread.

Menu>Edit> Settings>Processing

Cheers
Dar

rhttp://forum.avs4you.com/attachments/64/33/78/76/11/2011-05-01_140209.jpg
Attached files:
Posts: 1
Registered: 08.06.2012
08.06.12 20:31:47
Hello, Im having such a problem, every time i try and produce a file it gets so far then says
An internal error occured code 65536
What do I do?
Lex
Administrator
Posts: 914
Registered: 20.05.2010
09.06.12 08:20:04
To: jultaylor1972@btinternet.com


Hello,

Your request was processed at our support system:
http://support.avs4you.com/Support.aspx

Best regards.
Posts: 59
Registered: 07.07.2012
07.07.12 17:10:06
To: Lex


Hi. I would like to know if possible on how this issue was resolved.
Administrator
Posts: 570
Registered: 03.07.2008
09.07.12 06:49:00
To: mithcd


Hello,

Your request was processed at our support system

Best regards.
Posts: 7
Registered: 06.12.2012
23.12.12 14:53:23
ATTENTION!

I just want to point out to users and potential users that when the admin says "your problem has been addressed in the support system," that does NOT mean that the problem is or will be resolved.

After I heard that, it still took over a week of trial and error until I finally gave up. The only "solutions" offered to me was to remake my entire video with .jpegs instead of .bmps, and to change which video line I used. Maybe those would have worked, even after cleaning my registry, uninstalling and reinstalling my software, and trying everything else mentioned on this forum didn't, but it meant starting from the beginning again, and there was no way I was going to start a new video with AVS after all the problems it and its support staff gave me.

So, I made my video with Windows Movie Maker instead and it came out twice as good in about 1/4 of the time. I can't recommend highly enough using any program other than AVS Video Editor!

So if you're thinking about using this program, or if you see no solution to your problem in sight, switch over to something else sooner rather than later. And good luck!
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
25.12.12 07:37:15
To: bpgold12

Dear Ben,

Thank you for your feedback.

We sincerely regret not being able to help you any faster, but the problem you encounted had not been detected before you sent us your BMP files.

The problem is now at our development team and we'll do our best to find out the solution as soon as possible.

We really sorry to lose such an advanced AVS4YOU user.

Kind regards
Posts: 1
Registered: 14.01.2013
15.01.13 19:02:27
My editor isn't even start rendering...I just see the time ticking but nothing happens. when i end the converter via TaskManager (nothing else works) i get this error code.

I already tried everthing that is mentioned here: RegCleaner, updating, re-installation, repair funktion, chaning the formats.

Is there any solution that is working for this problem or do i have to start over with a new program?
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
16.01.13 03:45:03
To: Nils.Paegelow@gmx.de

Dear User,

Do you get the same problem with all your projects, or only this one?

Please specify what files are used in the project you are trying to create, what effects, overlays, objects, text, other corrections are made.

While reinstalling the software, have you tried this utility to remove all traces of AVS4YOU software? If not please try to.

Do you get any problem .dll (marked red) when repairing? If so please specify which ones.

Attach PC configurations of your system: go Start - right click on My Computer - Properties tab - make a screenshot and send it to us.

Thank you for your help and understanding.

Kind regards
Online:
Users:  0  
Guests:  329