AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Administrator
Posts: 334
Registered: 10.04.2012
15.08.12 08:05:35
To: wcndave

Hello,

To avoid the problem please completely uninstall AVS4YOU software from your PC. Instructions below:

1. Go Start > All Programs > AVS4YOU > Uninstall. Please make sure to click the "Check All" button.

2. Follow this link and download the utility that will automatically remove all AVS software components from your PC. Save the utility on your computer and launch it. It is highly recommended to leave the default option "Delete license key-files" checked.

3. Download the latest versions of the necessary programs from our website:
http://avs4you.com/downloads.aspx
Now install the software on your PC anew.

If it does not solve the issue please contact us again and specify your PC configuration.

Best regards.
Posts: 1
Registered: 24.08.2012
24.08.12 22:07:29
Hi
I use Video remaker 4.1.1.144, there is sound in the input files but not in the output when I play it with VLC or Windows Media Player.
However there is sound when I play the output within Video Remaker.
And there is also sound when I play the input with VLC or Windows Media Player.

input is AVCHD (from a Sony Handycam).
screenshot in attach.
OS is Windows 7
can you please help?
thanks
Patrick
Administrator
Posts: 334
Registered: 10.04.2012
27.08.12 09:02:54
To: patrick1964

Hello,

Please install this codec pack on your PC.

Best regards
Posts: 1
Registered: 21.09.2012
21.09.12 09:15:39
Hi,
I’ve been using AVS video converter for some time and I think it is a great tool. I recently bought a Panasonic LUMIX TZ20 camera and Im trying to use AVS to combine a number of the .mts video files using AVS batch mode. I want retain the native AVC .mts/m2ts HD format as it works well on a usb stick plugged into my Sony Bravia TV.
The problem is that when I convert the file to .m2ts the resulting picture is fine but there is no sound. The original file plays on the TV just fine and with sound so Im a little stuck.
When I look at the advanced box in AVS I see that the i/p audio codec (AC3) is not the same in the output codec (LPCM) file as in the input file but there is no way to change the settings as they are greyed out.
Im on V 8.1.2.510
Can you offer any suggestions ?
Attached files:
Posts: 59
Registered: 07.07.2012
22.09.12 13:57:38
To: sting


Not sure on this and it's the first time I've seen this tough. May be incompatible or a patch needed? A moderator should be able to confirm this.
Administrator
Posts: 334
Registered: 10.04.2012
25.09.12 08:48:44
To: sting

Hello,

Your request was processed in Online Support System:
http://support.avs4you.com/Support.aspx

Best regards
Posts: 1
Registered: 08.10.2012
08.10.12 17:34:02
.mp4 video transferred from cell phone to desktop has no audio with the video after transfer. Is there a format I can convert the file to that will give me back both VIDEO AND AUDIO?

Thank you!
Administrator
Posts: 334
Registered: 10.04.2012
09.10.12 08:50:26
To: afternoondj

Hello,

Try installing the codec pack.
If it doesn't help and the file still plays back with no sound in players on your PC, you will not be able to convert the file to a file with sound in AVS Software.

Best regards
Posts: 2
Registered: 18.12.2012
18.12.12 14:35:11
When I convert my video to MPEG using Video Code MPEG-1 and Audio Codec MP3 my converted video plays but there is no sound. When I use the Audio Codec MP2 my converted video has both video and sound. What is going wrong when I am selecting the MP3 Audio Codec?

I'm using Version 8.3.1.530 of AVS Video Converter
My Operating System is Windows 7 64 Bit
I'm playing the converted file with Windows Media Player

I've included a screenshot of my conversion parameters and the video with no sound.

Thanks for your help.
Attached files:
3463.31 KB
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
19.12.12 05:25:00
To: andy_de_jong

Dear User,

Thank you for the detailed description of the problem and the files attached.

The video file you have attached is the converted one? It has sound while playing on my PC.

Please try to install KLite Codec Pack on your PC.

After that use AVS Media Player to playback the file and inform about the result.

Kind regards
Posts: 2
Registered: 18.12.2012
19.12.12 14:43:28
To: Nat
I was able to play the file on Windows XP but I can't play it on my Windows 7 64 bit computer. So, the problem appears to be my Windows 7 computer.

Thanks for your help,
Andy
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
20.12.12 03:20:26
To: andy_de_jong

Dear Andy,

Do you have any codec packs installed on your Windows 7 computer? Try to use KLite Codec Pack.

Specify the PC player used on Windows 7 to playback the video.

Kind regards
Posts: 2
Registered: 20.08.2008
20.08.08 12:30:56
I just installed and registered AVS Video Tools 5. Out of 20 attempts to convert YT video files, which I named .flv (using savevid.com and keepvid.com) only one had audio, one had audio that was WAY out of sync, and the others had NO audio. I tried converting to AVI and WMV, and used different settings, but still no joy. ?
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
21.08.08 01:05:46
To: Troy

Hello,

To solve that issue, we need the files you are trying to convert. So, please give us the youTube links to the video, or try to attach it to the post.

If you fail to do it, please inform us, and we will send you the FTP information, to upload files to our ftp.

Best Regards
Posts: 2
Registered: 20.08.2008
21.08.08 05:49:34
To: Dam


Here are a couple, starting with the shortest:

http://www.youtube.com/watch?v=qKFxUxzC6IE

http://www.youtube.com/watch?v=qv30NpW1FX4

In reading other posts, I saw one person say that 'some' videos have a unique codec that doesn't allow for the audio to be rendered. I hope this isn't the case.

Thanks, Troy
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
21.08.08 07:31:04
To: Troy

Hello,

Thank you very much for the information. We reproduced the procedure.

This problem was solved with the release of the AVS Video Converter 6. So, to solve the ussue, please install AVS Video Converter 6 following this link.

Please also check you e-mail for the detailed information.

Best Regards.
Posts: 4
Registered: 17.09.2008
17.09.08 21:13:41
I don't have any audio after I convert a MOD file to a MPEG but if I convert it to AVI the audio is there.
Jacqueline
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
18.09.08 06:44:48
To: jacquelinebolton@rogers.com


Hello Jacqueline,

Please try to provide more information about the error.

So, please:
1. Launch AVS Video Converter and choose the input file
2. Select the preset (To MPEG for example)
3. Double click on Advanced button
4. Make a screenshot of the file information and attach it to the post.

We will be also glad to receive the file you try to convert. Please, upload it to our FTP server. I will sent the FTP information to your mail.

Hope to hear from you soon.
Posts: 4
Registered: 17.09.2008
21.09.08 21:26:05
To: Dam
I have uploaded my file to your FTP server. I can not make a screenshot because it does not show no video. Jacqueline
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
24.09.08 00:21:37
To: jacquelinebolton@rogers.com


Hello Jacqueline,

Thank you very much for the file. We tested it.
The fact is, that the audio is there after the conversion. I can suppose, that the audio track is not identified by the player you use.

So, please try to use AVS DVD Player to visualize the video.

Hope to hear from you soon.
Online:
Users:  0  
Guests:  170