AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 8
Registered: 03.04.2011
05.04.11 07:13:36
To: Vlad



My system:

2 Quad Q6600 @ 2.40GHz
Ram: 4GB
32 bit OS Vista (updated)
8GB hard drive
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
06.04.11 03:00:57
To: H A Carroll

Thanks.

And what are the resultst capturing to avi?
Posts: 8
Registered: 03.04.2011
07.04.11 09:20:53
To: Vlad




The Same! All three formats.

Allen
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
08.04.11 04:11:04
To: H A Carroll

Very strange... looks like the patches have not been applied...

When you enable buffer mode in registry, do you receive the message that it was successfull?
Posts: 8
Registered: 03.04.2011
11.04.11 05:24:13
To: Vlad


Yes. I have followed are of your instructions without success.

I spend several hours this weekend recording in all three video modes again in would not sync.
What I noticed is that it does not play back all the recorded audio, the video playback faster than what was recored.


HELP! Please.
Posts: 8
Registered: 03.04.2011
11.04.11 05:50:30
To: H A Carroll


I just did another (4th) complete uninstall and reinstall without success.

I have used a stop watch to sync with recorded time and what was recorded.
The audio is worse by 10 seconds or more and the video by 5-10 seconds.

I recorded 30 second of video and audio. It plays back (recorded) only 20 seconds of audio and about 25 seconds of video.

I have downloaded a trial version of another screen capture video software. It works fine on my computer.

Please help!

H A
Posts: 8
Registered: 03.04.2011
11.04.11 11:20:04
To: H A Carroll


I finally got it to work. The registry program was not loading it properly. Used a new registry program and everything works great now.

Records in sync for all three video modes.

Thanks,

Allen
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
12.04.11 04:12:14
To: H A Carroll

That's great news!:-)

Yes, Allen, that is what I think was the problem - buffer was not enabled in registry.

We are glad that you managed to get it worked.

Regards.
Posts: 1
Registered: 23.05.2011
23.05.11 00:56:22
Heck yeah. I agree. Frustrating. It's just like when Anime Studio duped me into thinking the "Upload to Youtube" video option was a real option. Those big fibbers. They fail to mention that you have to first convert the file to an MOV or similar format. Which of course, can take more than a day if your PC isn't that powerful. Lame...
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
24.05.11 03:02:31
To: chris secor

Is it a negative feedback to AVS Screen Capture? Have you tried the solution for sync problem given in this thread?
Posts: 4
Registered: 31.05.2011
31.05.11 08:06:47
To: diane@thevirtualdifference.com


OMG im having this bloody problem, AVS staff fail to correspond, how do u fix this, it worked for the first few records n then bammm its dont now...
did you fix ? AND HOW !!
cheers
dan
Posts: 4
Registered: 31.05.2011
31.05.11 08:12:17
DEAR ADMIN...TOR...

I DONT WANT TO HAVE TO MESS ABOUT CHANGING THIS N TRYING THAT !!
I BOUGHT THIS PRODUCT IN GOOD FAITH ... IT WORKED FINE FOR THE FIRST FEW RECORDS.. THEN NOW IT DOSNT, IF YOU BUY A CAR YOU EXPECT THE CAR TO DRIVE, I BOUGHT YOUR EDITOR I EXPECT IT TO EDIT...

IT SEEMS EVERYONE IS HAVING SOUND PROBLEMS FROM WHAT I CAN TELL .

UNDER CONSUMER ACTS I CAN HAVE MY MONEY BACK IF THE PRODUCT IS NOT AS YOU ADVERTISE, HAD YOU ADVERTISED THAT YOU MAY EXPERIENCE SOME RECORDIONG / SOUND ISSUES I WOULDNT HAVE BOUGHT IT NOW WOULD I ....THERE FOR A MONEY BACK IS A SOLUTION.

IM REALLY SORRY ABOUT THIS NEGATIVE MESSAGE BUT COME ON ITS A P**S TAKE

REGARDS

DAN
Posts: 4
Registered: 31.05.2011
31.05.11 08:23:05
OK SO NOW I HAVE DONE EVERYTHING SUGGESTED AND ALTHOUGH RECORDING IN A DIFFERENT FORMAT , THE LONGER THE VIDEO CAPTURE THE MORE OUT OF SYNC IT BECOMES,,,, RUBBISH !! I WONT MY MONEY BACK PLEASE
Posts: 4
Registered: 31.05.2011
31.05.11 08:36:51
OK OMG ITS SORTED !! AVS BLIMEY.. YOU HAVE A BRILLIANT EDITOR PACKAGE PLEASE GET ON TOP OF THESE BLIPS !

FINALLY A CONTENTED CUSTOMER

DAN
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
02.06.11 02:19:06
Sync issue fix included into the newest version AVS Video Editor 6.0. which is avaliable now on www.avs4you.com website.
Posts: 2
Registered: 01.03.2011
06.06.11 07:37:34
Well poodly doodly! It's FIXED! I just ran another test with an online talking clock for three minutes and it syncs to the second! It's been awhile coming. Thanks AVS!!!!
Norm

Vlad:
Sync issue fix included into the newest version AVS Video Editor 6.0. which is avaliable now on www.avs4you.com website.
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
06.06.11 11:50:53
To: marketerr

Hey!!!:-)

Thank you for your feedback!

We are glad that all is working fine now.
Posts: 2
Registered: 19.06.2011
19.06.11 12:06:19
tsuh, AVS isn't that good as I thougt.
some things are perfect but that screen capture (whta i need most!)
The video is too fast, I put in my audio AFTER making the video, but the video goes 1.3333 X to fast...
I tried everything, hope you guys fix it in the next patch or something.. or I'll just start moving ta some other screen capture software
Posts: 2
Registered: 19.06.2011
19.06.11 12:07:08
Oh now I see the fix,
THANK YOU
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
20.06.11 03:17:45
To: multifunctionalbug

Hello,

As I mentioned above, the fix is included into the latest version AVS Video Editor 6.0 which is avalaible on our website www.avs4you.com

Regards.
Online:
Users:  0  
Guests:  410