AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 4
Registered: 14.04.2013
14.04.13 20:00:39
This has got to be a CODEC problem. Does AVS state anywhere the interface requirements to run their AVS Video Editor (and their other video/audio software) on our computers? Configurations, settings and filters? Do they use DirectShow while interfacing with a Windows system? I know enough about this to be dangerous. Need help...anyone!
Posts: 4
Registered: 14.04.2013
15.04.13 00:30:19
To: Nat


Today I have wiped out every trace of AVS on my computer. Then I downloaded your newest version of AVS Video Editor 6.3. Then I followed the procedure for activation with my assigned licenses key. The system confirmed that it was in fact successful. Today I have updated my video card drivers to the most current status. Today I have upgraded my codec to the most current and all inclusive standard. Today I have gone into codex drop down menu and selected and played back under each of the 4 settings: Auto, software, hardware and disable. The problem did not change with any of the above tasks!
Yesterday I tried the 6.1 older version. That did not work either. Video Editor PREVIEW is not functional. No video or clip, regardless of format, can be observed in this Viewer. This problem is NOT limited to my computer. Numerous others have discussed the same complication. This has got to be a simple interface problem between an operating system and a simple video editor. Since we do not know the AVS parameters, we can not evaluate and structure our systems to interface with your product. Please help us with this problem.
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
15.04.13 10:59:27
To: s_yeatman@bellsouth.net

Dear user,

Thank you for the detailed description of the issue.

Can you playback any MP3 sound track without any problems on AVS Media Player?

We'd greatly appreciate if you could send us the following screenshot: go Start - right click on My Computer - choose Manage - click on Device Manager - Sound, video and game controllers - make a screenshot and send it to us.

To make a screenshot, please,
- press PrtScn to copy the screenshot to the clipboard;
- open a graphics editing program (e.g. Microsoft Paint, select Start\Run..., enter 'mspaint' and press OK to start it);
- press Ctrl+V to paste the screenshot from the clipboard;
- save the image in PNG format;
- attach the image file to your message.

Thank you for cooperation.

Best regards.
Posts: 9
Registered: 21.03.2013
15.04.13 14:11:26
To: s_yeatman@bellsouth.net


We are still trying to get this working.
Posts: 9
Registered: 21.03.2013
15.04.13 14:15:55
To: Nat


I just tested, and MP3 play fine.

In the support section, not here on the forum, I have attached the requested AUDIO device manager screenshot.
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
19.04.13 08:14:31
To: waytech

Dear user,

Thank you for the information.

Please specify if you can playback video on AVS Media Player without any problems.

Try to reinstall (update) DirectX on your PC following Microsoft recomendations:
http://support.microsoft.com/kb/179113

Inform about the result, please.

Kind regards
Posts: 9
Registered: 21.03.2013
19.04.13 13:41:56
To: Nat


I can NOT playback video on AVS Media Player without any problems. They do the same a when I am in Video Editor. Audio plays ok, video is blank. If I pause and resize that window, a video image is visable. Unpause (play) and video goes blank again.

I reinstalled DirectX following the MS link you sent me to, no differance.
Yes I rebooted the computer...
Posts: 35
Registered: 16.03.2013
20.04.13 20:34:47
I think it would also be a good idea to try reinstalling DirectX here.
Posts: 9
Registered: 21.03.2013
21.04.13 23:19:57
To: austingrd


I believe you are trying to show me an alternate link for DirectX, but it did not show.
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
22.04.13 07:01:43
To: austingrd

Dear Austingrd,

Please specify if you can playback video on AVS Media Player without any problems.

Try to reinstall (update) DirectX on your PC following Microsoft recomendations:
http://support.microsoft.com/kb/179113

Inform about the result, please.

Kind regards
Experienced User
Posts: 83
Registered: 30.06.2009
27.04.13 11:39:20
To: Nat

this has been happening to me all of a sudden
on different projects
it works for a while
then stops
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
29.04.13 07:09:15
To: greggustin

Dear user,

Please try to reinstall the software following the steps in my post here.

Also follow the recomendations on this post and inform about the result.

Thank you for the information.

Kind regards
Experienced User
Posts: 83
Registered: 30.06.2009
27.04.13 09:52:32
all the preview controls are grey out


this has happened 2x time now !
(ie 2 different projects)
the total video is less than 2 minutes
there are 9 BMP and 9 short clips
most have a transitions and
an only 4 short sections with video effects

also - on some occasions
even if preview works
I can not produce
into ANY format ?
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
29.04.13 08:05:37
To: greggustin

Dear user,

Please try to reinstall the software following the steps in my post here.

Also follow the recomendations on this post and inform about the result.

Thank you for the information.

Kind regards
Posts: 5
Registered: 17.02.2013
02.05.13 20:27:50
To: s_yeatman@bellsouth.net


Good luck getting any help from AVS. I have had problems with Video Editor for months and they keep wanting me to uninstall/reinstall, etc. Nothing ever works and they can't seem to admit to a problem. Mine is that in creating a menu start page, I can't get "Main Page" to go away and insert my own. It used to work but several of the new "Styles" simply do not function correctly at all. They just can't fix it.

I have given up on AVS and have started using other software. I doubt they'd ever give my money back.
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
03.05.13 15:40:36
To: hugakoala@gmail.com

Dear user,

We are really sorry fro any inconvenieces caused.

If you would like to help us resolve the issue and colaborate we would greatly appreciate.

If you do not wish to continue using the software we are ready to give you a refund.

I have contacted you via AVS Support System for more detailes.

Thank you for understanding.

Kind regards
Posts: 1
Registered: 06.05.2013
06.05.13 20:20:17
Yup I'm with you on this.
Running Win 7 - 64bit
Preview is not working here either. 6.3.2.234
The only way I can get a picture is by pressing the "Next Scene" button but playback at all speeds are black.
Audio works fine but no picture.

Kind of hard to edit or compose a video without being able to see it.
Nat
Posts: 2159
Registered: 03.07.2008
08.05.13 12:34:21
To: gadgt1

Dear user,

Have you tried to reinstall the software following the steps in my post here?

Also follow the recomendations on this post and inform about the result.

Thank you for the information.

Kind regards
Posts: 3
Registered: 10.07.2013
10.07.13 01:25:57
I am having all of the problems listed in the last three pages of this forum. I can't even believe this! I just bought this program two days ago and it has completely screwed up my very first project! I rely on this for my business and I cannot continue to use this program. I want a full refund as it yielded no results for me, except for a couple short trials. I have one nearly complete video sitting in it and going nowhere. I have tried three times in the last 24 hours to get tech support! This company is a scam! I will take any action I can if I don't get a full refund. Had I read all of this prepurchase you would not have gotten my business. To: Nat
Posts: 3
Registered: 10.07.2013
10.07.13 01:27:43
To: hugakoala@gmail.com

Sorry hugakoala, I hit the wrong "Reply" button. I have re-posted the last post to you to Nat.
Online:
Users:  0  
Guests:  358