AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
24.05.08 03:34:49
To: soundcreations


Hello Simeon,

AVS Video Converter installation file has all the necessary codecs for proper functionning of the software. So, that's not an issue.

As for the FLV file, I downloaded it. That is out of sync, that is obvious.

But to help you to solve that problem, we need an original file input file. Please give us the link to it, or try to attach a part of the video.

WBR
Posts: 7
Registered: 23.05.2008
24.05.08 08:12:40
To: Admin 1


Using Orbit http://www.orbitdownloader.com/ which can download FLV video from You Tube and other sources I captured the video from here:
http://www.youtube.com/watch?v=fMVJY3xzV8E

You can then play back the FLV in this stand alone player here:
http://www.wimpyplayer.com/products/wimpy_standalone_flv_player.html

Played back either on You Tube or on the stand alone the video is in sync.

Thanks for looking into it.
Simeon
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
27.05.08 04:12:54
To: soundcreations


Hi Simeon,

Thank you for the information. We followed the procedure you described.
Unfortunately that is a bug but we are absolutely sure to fix it in the very nearest future.

Best Regards.
Posts: 7
Registered: 23.05.2008
27.05.08 12:07:44
To: Dam

Thanks for looking into this.
It is always a challenge to communicate just what seems to be wrong.
i am glad we are on the same page now. *YAHOO*
Posts: 7
Registered: 23.05.2008
30.05.08 10:49:22
soundcreations:
To: Admin 1


Using Orbit http://www.orbitdownloader.com/ which can download FLV video from You Tube and other sources I captured the video from here:
http://www.youtube.com/watch?v=fMVJY3xzV8E

You can then play back the FLV in this stand alone player here:
http://www.wimpyplayer.com/products/wimpy_standalone_flv_player.html

Played back either on You Tube or on the stand alone the video is in sync.

Thanks for looking into it.
Simeon

Just updating this.

Looking at this the bug also would come into play with the other video software using the same type of import function.
I also looked at the same video in the video editor and authoring and it was out of sync as well. This might be due to using the same libraries in the multiple programs.

Best,
Simeon
Posts: 7
Registered: 23.05.2008
27.05.08 13:27:43
It might be good to update the support ticket on this issue as well in my account.

Best,
Simeon
Posts: 4
Registered: 21.07.2008
21.07.08 12:00:00
Im using video convertor 6. I have taken a AVI and encoded it into a MP.4. Once I play this on my mobile the audio doesnt play till 20 secs into my video???

Patrick
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
22.07.08 01:26:32
To: pmcneill@branchmusic.co.uk


Hello Patrick,

Please try to play the encoded video on your PC and inform us about the result. Does it have the audio delay?

If yes, please attach a sample of the AVI video file and precise the preset you choose for the convertion to MP.4

Hope to hear from you soon.
Posts: 4
Registered: 21.07.2008
22.07.08 04:15:01
To: Dam


I can play the encoded file on my pc and once again the audio is delayed.
Presets I used were 3GPP Mobile Highest Available Quality (MPEG4 near 104 kbps 15fps 176x144 AAC)
i Chose MPEG4 DIVX XVID Compatible for the video codec and MPEG2/4 Audio.

Thanks for your assistance

Patrick
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
22.07.08 04:52:16
To: pmcneill@branchmusic.co.uk


Thank you for the information. But to reproduce the error we have to have a sample of the origin video, you use for the conversion.
Posts: 4
Registered: 21.07.2008
22.07.08 06:53:08
To: Dam


Enclosed is a sample video in AVI

Thanks
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
22.07.08 06:56:25
To: pmcneill@branchmusic.co.uk


Unfortunately we did not receive the attached file.

In fact, you can upload the file to our FTP server. I will sent you the FTP information on your e-mail.

Best Regards
Posts: 4
Registered: 21.07.2008
22.07.08 07:47:24
To: Dam


I have now uploaded that to your ftp server

thanks

Patrick
Posts: 2
Registered: 23.07.2008
23.07.08 23:14:05
Today I registered and downloaded AVS Video ReMaker 2.4. Following the tutorial “How to edit DVD video with AVS Video ReMaker?” , I have successfully deleted all the scenes not required but have lost the sound from the 2nd scene onwards. What have I omitted to do?

The video I’m editing is content downloaded from a TV programme in Windows Media Movie (WMA) format.
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
24.07.08 04:10:51
To: chrismar


Please follow this link for the solution.

Best Regards.
Posts: 10
Registered: 01.09.2008
01.09.08 13:17:37
Is there a fix for this?
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
03.09.08 02:12:43
To: dondyer


Hello,

To reproduce the error, we need the file, so, please give us the link where we can download the video or attach it to the post.

Best Regards
Posts: 10
Registered: 01.09.2008
03.09.08 13:36:41
To: Dam

I cannot upload rhem to you since you have a 110 Meg limit. As you know there aren't many videos smaller than 10 Megs, even flvs.

Well, I thought I'd trim down an FLV file to under 10 Meg and attach that, but Video Remaker doesn't supprt this format.

This is now 3 of your programs which don't work!
Posts: 10
Registered: 01.09.2008
03.09.08 13:39:33
To: dondyer

OK, I downloaded this in FLV format.
http://www.youtube.com/watch?v=1MDlMdu2gjw
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
04.09.08 07:22:47
To: dondyer


Hi, thank you for the information.

I downloaded the file and forwarded it to the our developers.

I will inform you about the testings results.
Online:
Users:  0  
Guests:  629