AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
mux
Posts: 7
Registered: 31.01.2018
16.02.20 15:22:42
Hi!
I encountered a bug where pressing "next keyframe" button advances the cursor only by a millisecond at the time.
I already restarted the program few times to continue my saved work and the bug comes back after making couple clips.

Not sure what really initiates the bug, but for every clip I do the following steps:
1. quickly seek the video for the split position,
2. adjust cursor by previous/next keyframe buttons,
3. split,
4. save project,
5. alt+tab to the text editor so I can write down the exact position,
6. repeat steps 1-4 for the end position of the clip.

Here are two screenshots before and after clicking the "next keyframe" button.



Ps. I find the timeline's stepping hard to read. Eg. "00:00:19.6", "00:00:39.3", etc. For instead "00:00:20", "00:00:40", etc should be more user friendly?
Attached files:
mux
Posts: 7
Registered: 31.01.2018
16.02.20 17:18:37
^ Oops. Not sure how I managed to post this here. Should be under "Video Conversion, Editing and Playback"...
Posts: 81
Registered: 27.02.2019
03.03.20 08:16:37
To: mux


Hello,

To avoid the problem please completely uninstall AVS4YOU software from your PC. Instructions below:

1. Follow this link and download the utility that will automatically remove all AVS software components from your PC. Save the utility on your computer and launch it.

2. Download the latest versions of the necessary programs from our website.

Now install the software on your PC anew.

If it doesn't resolve the issue, please contact us again.

Best regards
Online:
Users:  0  
Guests:  97