AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 1
Registered: 17.03.2012
17.03.12 13:19:44
Im using the current version of the video converter tool to make .webm videos. They dont play back in firefox although they do in other browsers such as chrome.

Anyone experienced and know of a fix (ie specific encoding settings) that will avoid the problem?
Lex
Administrator
Posts: 914
Registered: 20.05.2010
19.03.12 07:21:13
To: arkid77


Hello,

To avoid the problem we would ask you to launch the attached utility on your PC. This utility will update AVS software components installed on your PC.


1. Save the attached .exe file on your PC.
2. Close all running AVS applications and launch the utility.
3. Follow the instructions given.
4. When the installation is complete new updated software components will be installed on your computer.

Please let us know about the results.

Best regards.
Attached files:
Posts: 7
Registered: 26.03.2014
28.03.14 18:50:41
To: arkid77


My WEBMs do play back in Firefox (Version 25 - 28 ). But I'm having issues with what seems like the conversion, My WEBM videos
stop at about 3/4ths of the way during play.
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
31.03.14 09:18:27
To: gasorensen_tx

Dear user,

You have been assisted here.

Kind regards
Posts: 74
Registered: 15.09.2014
04.10.14 17:32:16
Just an FYI, this has been working fine using Firefox Version 32 already. I just want to share this.
Nat
Posts: 2364
Registered: 03.07.2008
09.10.14 08:23:49
To: davidfrost

Dear David,

Thank you for the information.

Kind regards
Online:
Users:  0  
Guests:  202