AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 6
Registered: 05.09.2011
07.09.11 05:11:45
Just downloaded Version 7.0.3.422 last week. I cannot load anything into the program, as I immediately receive an Abnormal Program Termination prompt which closes the program immediately. I have run the AVS Repair, but nothing has changed.

Do I have a corrupted program and need to download it again?
Posts: 6
Registered: 05.09.2011
07.09.11 05:14:56
kaos01:
Just downloaded Version 7.0.3.422 last week. I cannot load anything into the program, as I immediately receive an Abnormal Program Termination prompt which closes the program immediately. I have run the AVS Repair, but nothing has changed.

Do I have a corrupted program and need to download it again?



Sorry..this is Version 7.0.3.422 of the AVS Audio Editor. Would have been nice if I would have included that in the first place.*CRAZY*
Posts: 6
Registered: 05.09.2011
08.09.11 04:02:37
Downloaded and reinstalled program...works like a charm!
Posts: 2396
Registered: 29.01.2012
09.09.11 08:13:43
To: kaos01

We are glad that the problem has been solved:-)
Posts: 4
Registered: 11.03.2014
14.03.14 17:34:10
Audio Editor - Abnormal program termination

I've installed it, de-installed it, re-installed it, de-installed it, re-downloaded it, re-installed it, repeat repeat repeat.

It accepts the activation key, but every time I try to launch it, I get runtime error "abnormal program termination"

I'm running Windows 7 with 24 GB of memory.

Help!
Posts: 4
Registered: 11.03.2014
15.03.14 07:37:41
I continue to get an "abnormal program termination" using Audio Editor. I've repaired it, with all "success". I've re-installed it, I've removed it and re-downloaded it, nothing works, and the "Support Form" is useless, I've gotten zero response for days.

I'm running Windows 7

How about supporting your product???
Posts: 4
Registered: 11.03.2014
15.03.14 07:40:57
My new Audio Editor won't run. I get the "Abnormal program termination" message. I've repaired, I've removed and re-insatalled, I've removed, re-downloaded and re-installed. Nothing works. I've posted here on the forum and your "Support form" is a joke, no response for days.

WTF?
Nat
Posts: 2101
Registered: 03.07.2008
17.03.14 06:05:44
To: malbaria

Dear user,

We are sorry for the delay in reply and all the inconvenices caused.

Please unzip the file in the attachment and save it to the program folder: C:\Program Files\AVS4YOU\AVSAudioEditor

Then run the file by double clicking on it and wait till the error message appears.

After that find the .log files that contain the description of the problem, they are located in:
XP
C:\Documents and Settings\<UserName>\Application Data\AVS4YOU\AVSAudioEditor

Vista, Windows7
C:\Users\<UserName>\AppData\Roaming\AVS4YOU\AVSAudioEditor

Attach them here please.

Thank you for cooperation and understanding.

Kind regards
Attached files:
Posts: 4
Registered: 11.03.2014
15.03.14 07:44:27
I bought the latest version and it won't run. I'm using Windows 7 with plenty of memory. I've repaired, I've removed and re-insatalled, I've removed, re-downloaded and re-installed. Nothing works. I've submitted 3 "support" forms and heard nothing, zero response.

How about supporting your product?
Nat
Posts: 2101
Registered: 03.07.2008
17.03.14 07:17:37
To: malbaria

Dear user,

Please see my post above.

Kind regards
Posts: 74
Registered: 15.09.2014
19.10.14 18:20:28
I had this once actually and it was caused by my security software. I was able to to isolate the issue by disabling it.
Nat
Posts: 2101
Registered: 03.07.2008
20.10.14 13:43:43
To: davidfrost

Dear user,

Thank you for your help and cooperation.

Kind regards
Online:
Users:  1  Nat
Guests:  286