AVS4You.comSupportRulesAbout Us
    ENG English    FRA Français    DEU Deutsch
Posts: 1
Registered: 22.07.2008
22.07.08 11:52:37
My computer says application failed to start( Video converter 6) because pthreadGc2.dll was notfound. Do I need to unistall and start all over again. What does this mean? Help I just bought the software. Thank you,Mae
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
23.07.08 02:40:50
To: Mae Welter

Hello Mae,

To solve this issue, please place pthreadGC2.dll attached to following directory: C:\WINDOWS\system32.

Please inform us about the result
Attached files:
Posts: 3
Registered: 25.10.2008
26.10.08 03:21:36
Dam:
Please inform us about the result


In my case the result is the same error.
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
28.10.08 04:35:42
To: Alec Tronic


Sorry, you need to unzip the file first
Posts: 3
Registered: 25.10.2008
28.10.08 08:57:26
To: Dam


Works - thank you!
Posts: 1
Registered: 13.11.2008
13.11.08 18:40:15
I'm readin on how to replace the pthreadGC2.dll, but i can not get it to unzip
Dam
Administrator
Posts: 569
Registered: 16.05.2008
13.11.08 23:53:23
To: licia

Hello,

Please find attached the unzipped .dll

Best Regards
Attached files:
Posts: 1
Registered: 09.04.2009
09.04.09 06:29:08
To: Dam

*DANCE* This worked like a charm! I ended up having to put the file on both paths. But after that, it worked very well.

Thanks! Great support!
Posts: 3
Registered: 11.04.2009
11.04.09 10:26:47
To: zillion72


Please help me too....

I have VISTA HOME PREMIUM 64 Bit and did exatly what everyone said they did. I am still getting the error. Re-installed a few times as ADMIM, ran as ADMIN - no luck. Any other ideas? I really love the apps but when I convert a large file it finishes in a second and never really converted.....

Thank you.
Administrator
Posts: 1786
Registered: 22.01.2009
13.04.09 00:26:37
To: map929

As you are using a 64-bit system, please place the .dll following C:\Windows\SysWOW64.

map929:
I really love the apps but when I convert a large file it finishes in a second and never really converted.....
Could you please open the source file in the program once again, choose the preset, then click on Advanced > File Information and attach a screenshot of this window.

Hope to hear from you soon
Posts: 3
Registered: 11.04.2009
18.04.09 21:56:03
To: nadin


Thanks Nadin. The error is gone when I startup the program but now when I clcik CONVERT nothing happens. There is a screenshot in the attached WORD document.
Attached files:
90.5 KB
Administrator
Posts: 1786
Registered: 22.01.2009
20.04.09 00:20:48
To: map929

Does the problem persist with one particular file/files form the same source? If yes, we`d be glad to recieve one of them for testing. I will contact you per e-mail.

Thank you in advance
Posts: 3
Registered: 11.04.2009
22.04.09 11:53:09
To: nadin


It happens when I use AVSCONVERTER on .DV filetypes. Funny thing is - I go int AVS EDITOR, IMPORT THE FILE, DO NO EDITING, DO A SAVE FILE, IT ASKS AS WHAT - I CHOOSE AVI and IT WORKS! AVS CONVERTER DOESN'T. I will look for your email.
Administrator
Posts: 1786
Registered: 22.01.2009
24.04.09 05:44:56
To: map929

Try installing AVS Video Converter anew. Here is the link to download the program.
Also make sure that you have full administrative permissions to access the output folder specified in the program.

Best regards
Online:
Users:  0  
Guests:  322